Η  πληρωμή  πραγματοποιείται  πριν  ή  κατά  την  παράδοση  των  προϊόντων με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1. Αντικαταβολή
Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας πληρώνετε με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας Courier, με χρέωση 2,00 € ανά αποστολή.

2. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
(α) H ασφάλεια των πληρωμών δεν αποτελεί μόνο υποχρέωση για εμάς αλλά αποτελεί αυτοσκοπό. Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας γίνονται ή στο ασφαλές προστατευόμενο (secure) περιβάλλον της VIVA – η οποία έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών – και προστατεύονται από σύγχρονα συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Η Εταιρεία χρησιμοποιεί πιστοποιημένα συστήματα και είναι σε άμεση επαφή με τις συνεργαζόμενες τράπεζες.
(β) Το ηλεκτρονικό  μας κατάστημα ΔΕΝ αποθηκεύει για λόγους ασφαλείας τους αριθμούς πιστωτικών καρτών ή ευαίσθητες πληροφορίες όπως τα PIN των καρτών.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις ακόλουθες κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Prepaid.
(γ) Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.
(δ) Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της κάρτας του. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

3. Online Πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Paypal*
Επιλέγοντας την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας Paypal, πραγματοποιείτε την αντίστοιχη επιλογή στο σύστημα πληρωμών και ακολουθείτε τις οδηγίες που σας δίνονται, χωρίς να χρησιμοποιείτε τα προσωπικά στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
*(Το Paypal είναι ένα απολύτως ασφαλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών καρτών. Το σύστημα δέχεται VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS όλων των τραπεζών. Η χρήση του Paypal δεν επιβαρύνει με κανένα επιπλέον έξοδο τον αγοραστή. Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα.)

4. Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.
(α) Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση. Στη συνέχεια θα παραλάβετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τον αριθμό παραγγελίας, καταθέτετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, αναγράφοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας. Η παραγγελία σας θα προχωρήσει από την στιγμή που θα εμφανιστεί η πληρωμή στο on line τραπεζικό σύστημα των συνεργαζόμενων τραπεζών. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα του uvclamps.gr.
(β) Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το καταθετήριο μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση, support@uvclamps.gr.
(γ) Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαραίνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας.

1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN Λογαριασμού: GR4101101410000014100440834
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΝΤΙΣΙΝΦΕΞΙΟΝ ΝΤΙΒΑΣΙΖ Ε.Ε

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο +30 698 840 0765 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@uvclamps.gr.