Η εταιρεία DISINFECTION DEVICES, ειδικεύεται στα εμπορικά UV-C LED απολυμαντικά συστήματα φανερώνοντας την ανώτερη ποιότητα και την χρήση ασφαλέστερης απολυμαντικής τεχνολογίας.

Αντικειμενό μας είναι, ο τομέας των UV μικροβιοκτόνων λαμπτήρων- συστημάτων και παρέχουμε τα αποτελεσματικότερα καινοτόμα προϊόντα με συνεπή, συνεχή και άμεση εξυπηρέτηση πελατών.
Τι είναι η τεχνολογία UVC;
Image
Καλέστε μας σήμερα
+30210 66 25 331-2
Image
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00
Image
Έχετε ερωτήσεις;
Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα

Είμαστε μία παγκόσμια εταιρεία!

Είμαστε μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών με απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα των UV μικροβιοκτόνων λαμπτήρων. Παρέχουμε τα καλύτερα καινοτόμα προϊόντα, με συνεπή και άμεση εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας.
Image module

Όλοι οι  απολυμαντικοί μηχανισμοί και τα προϊόντα μας, εισάγονται από εμάς και διανέμονται στην αγορά της Ευρώπης από κορυφαίους παραγωγούς, πιστοποιημένους, από όλο κόσμο και από παγκόσμιους επικεφαλείς στη βιομηχανία, οι οποίοι έχουν τους πόρους και τη παραγωγική δυναμική να εφοδιάζουν συνεχώς και σε ελάχιστο χρόνο παράδοσης.

Η εκτεταμένη εμπειρία μας, δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε και να πετυχαίνουμε τις καλύτερες λύσεις με την ποικιλία από πρότυπους μηχανισμούς λαμπτήρων και εξατομικευμένα προϊόντα που διαθέτουμε, σε όλους τους τομείς από προσωπική, οικιακή, επαγγελματική αλλα και βιομηχανική χρήση.
Image module

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε παγκόσμια κλίμακα σε πληθώρα εφαρμογών και βιομηχανιών.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για τα οφέλη της απολύμανσης και της αποστείρωσης με τους UV-C λαμπτήρες μας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ